top of page

Privé Yin Yoga voor koppels/partners in Keerbergen
Klik hier en schrijf je in

 

Yoga voor koppels is een andere en leuke manier om van alle voordelen van yoga voor lichaam en geest te profiteren, terwijl het helpt om je relatie te versterken en te verbeteren door samen een buitengewone ervaring te delen.

De houdingen bij yoga voor koppels vereisen teamwerk en wederzijds vertrouwen. De resultaten zijn afhankelijk van de ondersteuning die je van je partner krijgt en vice versa

 Yoga voor koppels heeft naast de voordelen van yoga een aantal extra voordelen voor de relatie:

  1. Leren loslaten

  2. Samen herinneringen maken

  3. Meer intimiteit

  4. Versterken van de fysieke en emotionele band

  5. Meer vertrouwen in elkaar

  6. Minder stress en angst

  7. Minder in je hoofd leven

  8. Meer waardering voor elkaar

Wat is Yin Yoga?

Yin yoga is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen, de houdingen worden voor langere tijd vastgehouden; drie tot vijf minuten. Op deze manier wordt het bindweefsel langzaam gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten.

Waarom Yin Yoga?

Onderzoek heeft aangetoond dat yin yoga helpt bij het verminderen van stress en angst en het verminderen van de kans op een depressie . Het parasympatische zenuwstelsel zorgt er juist voor dat we ons lichaam en geest kunnen ontspannen en tot rust komen.

 

Wat is de kostprijs?

Een privé sessie voor een koppel kost 100 Euro voor 1 uur , jullie hoeven niets mee te brengen alles is voorzien (kussens, matje, enz. incl. thee en lekkers voor op het einde)

Boek hier je plaats

bottom of page