top of page
Aromatherapy

Yin Yoga voor koppels

Yin Yogavoor koppels/partners in Keerbergen
 

 

Yin Yoga voor koppels is een andere en leuke manier om van alle voordelen van o.a. yoga, oefeningen voor lichaam en geest te profiteren, terwijl het helpt om je relatie te versterken en te verbeteren door samen een buitengewone ervaring te delen.

De houdingen bij Yin Yoga voor koppels vereisen teamwerk en wederzijds vertrouwen. De resultaten zijn afhankelijk van de ondersteuning die je van je partner krijgt en vice versa

 Relax&Stretch voor koppels heeft naast de voordelen van yoga een aantal extra voordelen voor de relatie:

  1. Leren loslaten

  2. Samen herinneringen maken

  3. Meer intimiteit

  4. Versterken van de fysieke en emotionele band

  5. Meer vertrouwen in elkaar

  6. Minder stress en angst

  7. Minder in je hoofd leven

  8. Meer waardering voor elkaar

Wat is Yin Yoga

Relax & Stretch is een workshop gecreëerd door mijzelf het is een combinatie van Yin yoga , langzame vorm van yoga voor rustige houdingen,. De oefeningen zijn eenvoudig, zodanig dat iedereen kan volgen maar ook om het bindweefsel langzaam te rekken en te hydrateren en dat de gewrichten soepel blijven. Zo wordt er ruimte gecreëerd in het bindweefsel en de gewrichten.

Waarom Yin Yoga ?

Onderzoek heeft aangetoond dat yin yoga helpt bij het verminderen van stress en angst en het verminderen van de kans op een depressie . Het parasympatische zenuwstelsel zorgt er juist voor dat we ons lichaam en geest kunnen ontspannen en tot rust komen.

 

Wat is de kostprijs?

Een privé sessie voor een koppel kost 60 Euro voor 1 uur , jullie hoeven niets mee te brengen alles is voorzien (kussens, matje, enz. incl. thee en lekkers voor op het einde)

Boek je plaats door op de knop hieronder rechts te klikken

bottom of page