top of page
Aromatherapy

Wat zeggen mijn klanten

Lees ook de reviews bij Google, door hier te klikken
Lees ook de reviews bij Salonized, door hier te klikken

Helena T.

Neemt de tijd, het volle uur gemasseerd, goede en fijne massage. Kom hier regelmatig.

Annemie V.

Wat een heerlijke ervaring! Superprofessionele massage, mooie omgeving, vriendelijke ontvangst, ik heb genoten tot en met! Ik maak snel een nieuwe afspraak, want het heeft ongelooflijk deugd gedaan :-)! Dikke merci!

Véronique De K.

Zeer tevreden van de massage. Heel ontspannend. Ik heb direct terug een afspraak gemaakt. Op dat moment denk je aan niets en is het alleen genieten. Super

Jollien P.

Heel aangename ervaring, je wordt op je gemak gesteld en alles wordt je goed uitgelegd. Rustgevende plaats met een zeer rustgevende masseur, weet waar hij mee bezig is! Heb je last van spieren die vast zitten, 1 adres! Zeker voor herhaling vatbaar!

Tommy P.

ideaal om even tot rust te maken, perfecte omgeving en heel relaxerende massage

Bart V.

Heerlijk ontspannende massage. Dimitri weet precies waar de aandacht op te vestigen. 

Koen V.

Totale ontspanning. Je krijgt de tijd om tot rust te komen. Een babbel voor en na geeft je de kans om vooraf aan te geven hoe je de massage ziet en achteraf om aan te geven of alles naar wens was. De massage duurt effectief de geboekte tijd. Duidelijk iemand met kennis van zaken. Om terug te komen.

Lynn Kuc.

Ik werd onthaalt door een vriendelijke man en een aangename sfeer. Er werd rekening gehouden met mijn wensen en allergieën en ik werd op mijn gemak gesteld. Voor iemand die constant pijn heeft was het aangenaam genieten en even alles vergeten. Ik kreeg ook na de sessie de goede raad en uitleg om veel water te drinken. Ik ging met een goed gevoel, een goodiebag en geurtjes uit de winkel naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader! Ds Beauty is zijn 5 sterren meer dan waard!

bottom of page